Logo DuikReizen
Easy Diving Resort Sipalay Afbeelding Easy Diving Resort Sipalay
Easy Diving Resort Sipalay
Bestemming: Negros Duiken - Duikvakantie Negros
Easy Diving Resort Sipalay8 Dagen

Het resort heeft 23 kamers omringd door een tropische tuin met een prachtig uitzicht over het witte strand en de zee. De standaard kamers zijn voorzien van airconditioning en de deluxe kamers hebben daarnaast ook nog een koelkast en minbar. De super de luxe kamers, welke tegen de cliff zijn aangebouwd, hebben ook nog een tv.Easy Diving

Met Easydiving kies je duiken op zijn best. Christian en Raphael ontdekten het paradijs van de Visayas 15 jaar geleden. Ze begonnen met het delen van hun ervaringen in 2000. Het duurde niet lang voordat de eerste bungalows werden gebouwd, de eerste winkel werd opgezet en de eerste boten begon te varen onder de 'Easy diving' vlag. Easy Diving & Beach Resort Sipalay werd de eerste PADI 5 * IDC Resort op Negros Occidental, de hoogste ranking in het sportduiken. Andere winkels volgden als een tweede winkel in Sipalay, Easydiving op Thalatta in Zamboanguita en de nieuwste in de familie, Easydiving in het Eden Hotel in Santander, een parel midden in het centrum van de Visayas. Een kleine vloot van Safari boten maakt het plaatje compleet.

Duikpakket

U kunt verschillende duikpakketten reserveren. In Sipalay is Nitrox gratis. Wij bieden onder andere het volgende aan:

  • 10 duiken inclusief fles/lucht/lood € 240,-
  • 20 duiken inclusief fles/lucht/lood € 425,-

Voor een duikpakket dient u in het bezit te zijn van een geldig duikbrevet. Heeft u langer dan 3 maanden niet gedoken dan zult u ter plaatse een checkdive moeten doen.

Leren duiken?

De PADI Open Water Diver Cursus is de beginnerscursus van PADI waarbij u alle grondbeginselen van het duiken leert. De cursus bij Savedra Dive Center duurt 3-4 dagen en na afloop ontvangt u het Open Water Diver Brevet van PADI, waar u wereldwijd mee terecht kunt in de toekomst. Prijs PADI Open Water Diver € 335.

Overige cursussen

  • Advanced Open Water € 250
  • Rescue Diver € 370

Gezondheid

Om een duikcursus te doen dient u over een goede gezondheid te beschikken. Klik hier om een PADI Medical Statement te downloaden. Indien u een van de vragen op de lijst met 'ja' beantwoordt, dient u een (duik)arts te raadplegen alvorens u kunt beginnen met duiken (medische verklaring). Indien alle vragen met 'nee' beantwoord worden, wordt ter plaatse gevraagd dit document te ondertekenen en hoeft u geen arts te bezoeken.

Enkele duikspots in Sipalay

In de directe omgeving van Sipalay zijn ca. 50 duikplekken

• Danjugan Island • Turtle Island • Da West and Marco Polo, prachtige rifffen vanaf 25-40 meter diep • Sunken Island en Ayers Rock • Manta Drop en Ma Asin, riffen van 3-25 meter diep • 2 wrakken (1 vrachtschip,gezonken in 1983 en WWII wrak, SS Panay)Hotels

Ligging

Het Resort ligt aan de westkust van Negros in Sipalay op ca. 3 uur rijden van de luchthavens Bacolod or Dumaguete en op 7 uur rijden van Cebu Airport. U vliegt aan op Cebu. Daar wordt u opgehaald op de luchthaven door een privé-auto en wordt u naar het hotel gebracht. Als alternatief kunt u tegen bijbetaling vanaf Cebu naar Bacolod of Dumaguete vliegen.

Faciliteiten

Het hotel heeft een restaurant en een klein winkeltje.

Kamers

Elke kamer is voorzien van airconditioning. De deluxe en de super de luxe kamer hebben daarnaast een koelkast en een minibar.

Verzorging

U verblijft hier op basis van Logies en ontbijt.Inclusief
  • Retourvlucht en v.v.
  • Luchthavenbelasting
  • Transfers van de luchthaven naar (Bestemming) en v.v.
  • 7 overnachtingen
  • Duiken naar aanleiding van het programma

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail