Cabilao Beach Club Afbeelding Cabilao Beach Club
Cabilao Beach Club ****
Bestemming: Bohol - Cabilao Island

Cabilao Beach Club

****

plane hotel


Cabilao Beach Club


Het Cabilao Beach Club is ongeveer acht bootminuten verwijderd van het duikcentrum van Sea Explorers. Het resort heeft vier bungalows met zeezicht. Alle bungalows zijn uitgerust met douches, een elektrische ventilator en een terras. Het restaurant kijkt uit over de oceaan en biedt haar gasten naast Europese specialiteiten, verse vis die dagelijks wordt gevangen en heerlijke fruitshakes.


Duiken


Shark view Point: Dit plateau ligt op 30 meter diepte, op een van de hoeken van Cabilao. Hierdoor staat er altijd een beetje stroming. Grote vis als witpuntrifhaaien, zwartpunthaaien barracuda's en jacks komen de duikstek inspecteren. Ook kun je tussen het koraal de kleine zeepaardjes en naaktslakken vinden.


Lighthouse: Een helling begroeid met zeegras en koralen. Hier leeft een groot aantal foto-objecten zoals de koraalduivel, steenvis en bladvis. De nachtduiken op deze stek zijn super.


Gorgonian Wall: De wall ligt parallel aan de kust op 100 meter afstand ervan. De wall is volledig begroeid met allerlei soorten koraal en bevat verschillende inhammen. Napoleonbaarzen, grote gorgonen, naaktslakken en ook hengelaarsvissen kun je tijdens deze kantduik tegenkomen. Deze duik is ideaal als 3e (middag) duik.


South tip: Aan de zuidkant van het eiland ligt een wall met een groot aantal grotten. De wall is mooi begroeid met allerlei soorten koraal in het bijzonder tussen vijf en 12 meter. Deze duik is vooral mooi in de middag omdat dan de zon recht op het koraal schijnt, wat prachtige plaatjes oplevert.


Fallen Tree & Talisay Tree: Hier kun je haaien tegenkomen maar ook scholen vis omdat hier nog wel eens stroming staat.


Cambaquiz: Van 10 meter duikt deze wall 70 meter naar beneden. In een van de vele grotten liggen soms baby haaien. Deze stek zit vol met vis en er zijn ook schildpadden te zien. Op 30 meter diepte ligt een grote grot wat je in kunt duiken.


Sea Explorers op Cabilao is een PADI-duikcentrum. Henry Firlay is de manager van de duikschool en wordt onder meer geholpen door Bobet, een zeer ervaren gids in deze wateren. De duikschool beschikt over uitstekend duikmateriaal. De boten van het duikcentrum brengen je naar de mooie duikgebieden in de omgeving. Het is tevens mogelijk om bij de duikschool mountainbikes te huren of paard te rijden.


Inclusief  • Retourvlucht Amsterdam - Cebu, met Cathay Pacific

  • Transfer Cebu - Cabilao

  • 8 dagen/7 nachten verblijf in 2-persoons standaard aircon kamer

  • 10 duiken incl. fles/lood/lucht


*De prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen en onder voorbehoud van prijswijzigingen, stijgingen of veranderende wisselkoersen. De vluchten zijn altijd gebaseerd op de goedkoopst mogelijke boekingsklasse.


Vluchten
Houdt u er rekening mee dat de ruimbagage bij de meeste luchtvaartmaatschappijen niet langer is inbegrepen. U dient deze tegen een toeslag bij te boeken. De tarieven hiervoor verschillen per gewicht en per luchtvaartmaatschappij. De getoonde prijzen zijn gebaseerd op de meest voordelige vluchttarieven/klasse en zijn, net als de accommodatie, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Wij proberen onze prijzen zo up-to-date mogelijk te houden. Indien deze boekingsklasse of de accommodatie niet meer beschikbaar is, bieden we u de reis aan tegen een eventuele toeslag of kijken wij voor u naar een alternatieve vertrekdatum. Dit gebeurt uiteraard in goed overleg met u, voordat we iets vastleggen.


Cabilao Beach Club 0

E-mail dit programma naar uw vrienden

uw e-mailadres:

uw vrienden e-mailadres:

Meld u aan en ontvang leuke aanbiedingen per e-mail